Boekhoudsoftware

ImageVoor het invoeren van uw administratie wordt veelal gebruik gemaakt van boekhoudsoftware. Soms is een administratie zeer beperkt, zodat deze in bijvoorbeeld Excel kan worden ingevoerd. Meestal is echter een boekhoudprogramma aan te bevelen.
In principe voldoen bijna alle bekende boekhoudsoftwarepakketten.
Toch zijn er grote verschillen in functionaliteit en prijs. Wij helpen u een selectie te maken.

In principe kunnen we met (bijna) alle boekhoudsoftware werken. Daarbij maakt het niet veel uit of het nu om Exact, Accountview, Unit4, Snelstart, King, e-boekhouden gaat. VGAdvies maakt zelf veelvuldig gebruik van King en van e-boekhouden.
Deze 2 pakketten lichten we hieronder nader toe.

King:

Het bedrijf Quadrant Software B.V. maakt dit pakket. Het is in diverse versies te kopen en behoorlijk uit te breiden. Voordelen zijn de uitgebreide functionaliteit, zeer goede helpdesk, prijs ten opzichte van andere grote merken, stabiliteit van de software en het serviceabonnement. Wij laten u graag de functionaliteiten van het programma zien en adviseren u in de versie die u het beste kunt gebruiken. Kijk ook eens op de website www.king.eu voor meer informatie.

E-boekhouden:

Het bedrijf Skillsource B.V. maakt dit pakket. Grootste voordeel van het pakket is de gebruiksvriendelijkheid. Het pakket is ontwikkeld om ondernemers op eenvoudige wijze hun administratie te kunnen laten invoeren. Omdat het een online boekhoudpakket betreft, hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups, kunt u overal werken en communiceert u makkelijker met uw boekhouder. E-boekhouden heeft een zeer gunstige prijs. Net als King heeft e-boekhouden een zeer goede helpdesk. Wij maken veelvuldig gebruik van e-boekhouden en laten u graag de werking van het pakket zien.
Op de website www.e-boekhouden.nl staat veel informatie over het pakket.