Diensten

Boekhouding:

VGAdvies ondersteunt u bij het voeren van uw administratie of boekhouding.
Wij kunnen u alles uit handen nemen en dit voor u invoeren, maar vaak is het veel voordeliger als u uw boekhouding zelf invoert, zodat wij alleen controleren en ondersteuning bieden.

lees meer onder “Boekhouding


Loonadministratie:

Als u personeel in dienst heeft of in dienst wilt gaan nemen, dan moet u een loonadministratie voeren. VGAdvies neemt u deze zorg uit handen. Onze salarisspecialist kent de wettelijke regels, uw rechten en verplichtingen, CAO’s en adviseert u.

lees meer onder “Loonadministratie


Belastingadvies:

Belasting betalen is niet erg. We leven in een land waarin we daar niet aan gaan ontkomen. Maar we willen natuurlijk zeker niet teveel belasting betalen.
Als we recht hebben op een belastingteruggaaf dan willen we deze ook zeker ontvangen. De fiscale wet- en regelgeving verandert steeds.

lees meer onder “Belastingadvies


Belastingaangiften:

Wordt u nerveus als er weer een blauwe enveloppe in de brievenbus ligt?
Alweer aangifte doen en vragen invullen.
Niet zeker zijn of het nu allemaal goed is en bezorgd over de aanslag die volgt? Uw zorg is onze passie.

lees meer onder “Belastingaangiften


Financieel advies:

Zowel privé als zakelijk (vaak beiden tegelijk) is het belangrijk om te zorgen voor een financieel gezonde positie. Een aantal voorbeelden van vraagstukken die wij samen met u aanpakken en oplossen: Privé of zakelijk lenen, sparen of beleggen, pensioen opbouwen, financial planning.

lees meer onder “Financieel advies


Boekhoudsoftware:

Voor het invoeren van uw administratie wordt veelal gebruik gemaakt van boekhoudsoftware. Soms is een administratie zeer beperkt, zodat deze in bijvoorbeeld Excel kan worden ingevoerd. Meestal is echter een boekhoudprogramma aan te bevelen.

lees meer onder “Boekhoudsoftware

Share this Page