Boekhoudsoftware

Voor het invoeren van uw administratie wordt veelal gebruik gemaakt van boekhoudsoftware. Soms is een administratie zeer beperkt, zodat deze in bijvoorbeeld Excel kan worden ingevoerd. Meestal is echter een boekhoudprogramma aan te bevelen. In principe voldoen bijna alle bekende boekhoudsoftwarepakketten.
Toch zijn er grote verschillen in functionaliteit en prijs. Wij helpen u een selectie te maken.

In principe kunnen we met (bijna) alle boekhoudsoftware werken. Daarbij maakt het niet veel uit of het nu om Exact, Accountview, Unit4, Snelstart, King, e-boekhouden gaat. VGAdvies maakt zelf veelvuldig gebruik van Yuki en van e-boekhouden.
Deze 2 pakketten lichten we hieronder nader toe.

Yuki:

De Yuki way van boekhouden en ondernemen is – wat ons betreft – de meest efficiënte manier om ondernemers en accountants met elkaar te laten samenwerken. De gedachte is dat ondernemers niet veel tijd moet steken in het voeren van zijn boekhouding, maar hij moet wel altijd financieel kunnen sturen. Hier biedt Yuki het perfecte platform. Simpel digitaal kunnen aanleveren van financiële gegevens door de ondernemer, snelle verwerking door de accountant. Dat is waar het om gaat!
Kijk maar eens op www.yuki.nl.

E-boekhouden:

Het bedrijf Skillsource B.V. maakt dit pakket. Grootste voordeel van het pakket is de gebruiksvriendelijkheid. Het pakket is ontwikkeld om ondernemers op eenvoudige wijze hun administratie te kunnen laten invoeren. Omdat het een online boekhoudpakket betreft, hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups, kunt u overal werken en communiceert u makkelijker met uw boekhouder. E-boekhouden heeft een zeer gunstige prijs.
Kijk maar eens op www.e-boekhouden.nl

VGAdvies Loonadministratie
Share this Page